Tervetuloa blogiini!

Heippa, kiva, että löysit blogiini! Täällä ruudun toisella puolella kirjoittelee Helsingissä asusteleva ja opiskeleva tyttö. Hyppää siis rohkeasti mukaan opiskelijaelämääni! Se ei ehkä ole niin villiä kuin voisi olettaa ja satunnaisen juhlinnan vastapainoksi viihdynkin kyllä hyvin kotona ja otan opinnot vakavasti. Ja vaikka opiskelijan arki onkin pitkälti nuukailua, tykkään kuitenkin hemmotella itseäni ja läheisiäni.

Mitä sitten teen ja mitä teille haluan täällä blogissani jakaa? Yksi tärkeimmistä asioista elämässäni on ruoka, ettekä mitenkään tule välttymään aihepiiriltä, sillä kukaan ystävänikään ei siltä pääse pakoon! Vaikka tarjoilenkin pitkälti ruokaan liittyviä arvosteluja, reseptejä ja kuvia, saatan myös kertoa teille ihan vain minulle sattuneista arkisista sattumuksista, jakaa satunnaisia kuvia muustakin elämästäni tai jakaa vinkkejä opiskelijaelämään.

Sanoiko joku ruoka?

Ruoka on intohimoni monestakin syystä. En ehkä tiedä mitään parempaa kuin kokkailla rakkaudella itse, mutta kuka voi siltikään vastustaa toisten taitelemia herkkuja tai sitä, että pääsee maistelemaan jonkun uuden ravintolan tarjoamia makuja? Pääkaupunkiseudun kahviloissa ja ravintoloissa tulee pyörittyä paljonkin ja jaan mielelläni kokemukseni myös teille – kiinnostaisiko esimerkiksi listaamani Helsingin parhaat brunssipaikat?

Joku joskus kysyisi, mikä on tähänastisen elämäni paras ruokaelämys – niitä on niin paljon, että eihän sellaista voi millään valita. Koko elämys koostuu niin monista asioista; rappukäytävään asti leijailevista herkullisista tuoksuista, pienimpiäkin yksityiskohtia myöten rakkaudella kootuista annoksista, hienostuneista suussa sulavista mauista, teemaan sopivista koristeluista, tunnelmavaloista, porukalla yhdessä pöydän ääressä nauretuista jutuista… Kuka ei rakastaisi hauskaa iltaa ruoan äärellä!

Bistromaailma, täältä tullaan!

En suinkaan ole perheemme ainoa ruokaintoilija, vaan minulla on yhtä lailla kaikkeen syömiseen ja kokkailuun hurahtanut sisko. Hän on piakkoin toteuttamassa unelmaansa ja avaamassa Helsinkiin suurella sydämellä suunnittelemaansa bistroa, ja tottahan toki hän on luvannut jo minullekin työn sieltä, kunhan vain saan opintoni päätökseen! En malta odottaa, paikasta tulee aivan varmasti yhtä huippu kuin siskoni ja siellä työskentelystä tulee aivan mahtavaa.

Blogini tulee täyttymään siis muun muassa kaikella tällä. Toivottavasti ruudun takana on muitakin ruokafanaatikkoja ja tulette viihtymään ja käymään uudelleenkin! Kuulen mielelläni myös teidän muiden mielipiteitä, ideoita ja ruokavinkkejä – mikä onkaan parempi inspiraation lähde kuin jonkun muun vinkkaama sympaattinen salainen pieni ravintola tai vaikkapa jostain vähemmän suositusta blogista löytyvä uusi resepti! Nähdään!